Actie agenda 2014

15 oktober

Kinder-vrijmarkt

Woensdag 15 oktober van 13:00 – 17:30 uur. Deze middag is supergezellig en werd in het verleden uitstekend bezocht. De kinderen kregen hapjes en drankjes. Er kwamen vele vragen binnen om de markt ook dit jaar te  organiseren..

Opgeven kan vanaf nu via deze link. of bij Pets Place. U krijgt van ons een bevestiging voor deelname

LET OP: aanvankelijk is de datum van 8 oktober gecommuniceerd. Dit was fout. De kinder-vrijmarkt is in de week voor de herfst vakantie.

 

 

2013

14 december 2013

Feestdagen proeverij

IMG_9415K

Houd op zaterdag 14 december uw agenda Vrij! op die dag houden de vers-winkels van Kwadrant een gratis feestdagen proeverij.  Na eerdere proeverijen van Keurslager Knobbout, Slijterij van Rijn en bakker Jan Pieter Duin, sluit deze keer ook de Kaashandel Theo Broekhuis aan. Eerdere proeverijen leren ons dat de ambachtelijke ondernemers goed uitpakken en de klanten van het winkelcentrum trakteren op vele lekkernijen. Echt lekkere broodproducten en heerlijke vleeswaren. Consumenten prezen het vakmanschap van de ondernemers. Heerlijke gerechten werden geserveerd en de slijter wist het juiste drankje erbij te adviseren én serveren. Met de toevoeging van kaashandel Broekhuis beloofd het nog completer te worden.

 

16 oktober

Kinder-vrijmarkt

Woensdag 16 oktober van 13:00 – 17:30 uur

Deze middag is supergezellig en werd in het verleden uitstekend bezocht. De kinderen kregen hapjes en drankjes. Omdat de vorige kinder-vrijmarkten een groot succes waren kiezen we in 2013  met 40 beschikbare plaatsen voor een grotere opzet als andere jaren. Opgeven kan vanaf nu. U krijgt van ons een bevestiging voor deelname

25 mei

BBQ

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Barbecue proeverij. U bent welkom van 10:00 – 15:00 om te proeven van onze heerlijke gerechten

maart

23 maart Paasproeverij

paasproeverij

 

 

2012

 

 

februari t/m mei

Circus Renz spaaractie 11 februari t/m 5 mei

Kwadrant jubileum krant

maart en april

 

 

 

Kentekenactie 5 maart t/m 28 april
Wij plaatsen elke week een foto van een aantal kentekens van bezoekers van ons winkelcentrum op onze website. Eigenaren van deze auto of scooter ontvangen een toegangskaart voor het Circus gratis.

 

juni

Kinder-speeldag  woensdag 13 juni

Samen met Wijkvereniging Ridderwijde en Bewonerscommissie  Bloesemflats organiseert het winkelcentrum een buitenspeelmiddag met een draaimolen, springkussen, ballonnenwedstrijd enz. Op het terrein van een van de Bloesemflats aan de Wadenoyenlaan.  Iedereen is welkom. Om te zorgen dat er voldoende hapjes en drankjes zijn, vragen we wel om vooraf aan te melden .

 

Oranje Ballonnenwedstrijd:

We gaan tijdens de kinderspeeldag ook ballonnen oplaten. Omdat Winkelcentrum Kwadrant 40 jaar bestaat geven we 40 prijzen weg voor de ballonnen die de grootste afstand afleggen.

1e prijs € 20,00
2e prijs € 15,00
3e prijs € 10,00
4e t/m 40e prijs € 2,50

Prijzen gelden zowel voor de deelnemer als voor de inzender van de kaart. Als u zich vooraf aanmeldt  wordt de deelnamekaart voor u klaar gelegd.

augustus

Prijsuitreiking  ballonnenactie
De prijswinnaars krijgen vooraf bericht.
Let op: De prijzen worden verdeeld onder de mensen die bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Niet aanwezig = geen prijs.


september

Kassabon actie

Uw kassabon is geld waard. Vul op onze website de gegevens van uw kassabon in. Wekelijks verloten wij een waardebon van € 25,00 onder de ingevoerde kassabonnen.

 

 

 

 

 

 

oktober

 

Kinder-vrijmarkt

Woensdag 10 oktober van 13:00 – 18:00 uur

Deze middag is supergezellig en werd in het verleden uitstekend bezocht. De kinderen kregen hapjes en drankjes. Omdat de vorige kinder-vrijmarkten een groot succes waren kiezen we in 2012  met 50 beschikbare plaatsen voor een grotere opzet als andere jaren. Opgeven kan vanaf nu. U krijgt van ons een bevestiging voor deelname

 

november

Herfstmarkt

 Donderdag 15 november van 13:00 – 20:00 uur
Deze herfstmarkt, die in 2012 voor de vijfde maal wordt georganiseerd, is een gezellige opmaat naar de december feestmaand. Gezellig snuffelen en u warmen aan hapjes en drankjes in deze turbulente herfstmaand. Klik hier voor meer informatie of om uzelf  op te geven als standhouder

 

december         

Moonlight shopping market

woensdag  19 december van 14:00 tot 22:00 uur
donderdag 20 december van 09:00 tot 21:00 uur

De moonlight shopping market is inmiddels een succesvolle traditie in Kwadrant. Standhouders en winkeliers pakken uit met leuke gifts, proeverijen en hele scherpe acties.  Ook in 2012 hebben wij weer een poffertjeskraam waar bakker Jan Pieter Duin zorgt voor overheerlijke poffertjes. Met de bon die in december kunt downloaden op deze website, kunt u ze bijna voor niets komen eten. Dit geldt ook voor een beker lekkere warme chocolademelk.  Slijter van Rijn zorgt voor de alcoholische versnapering en Keurslager Knobbout laat u genieten van heerlijke hapjes. Voor standhouders zijn er 30 kramen beschikbaar van 2 meter lang. Klik hier voor informatie en opgeven als standhouder

In de actie agenda kunnen nog veranderingen optreden. Raadpleeg deze pagina daarom regelmatig