Bakker Jan Pieter Duin

Kwaliteit met karakter

‘Als jong kind droomde ik al van een eigen bakkerij, mede omdat mijn ooms ook bakker waren en ik als klein kind vaak bij hen te vinden was’. Inmiddels is Brood en Banketbakkerij Duin een gevestigde naam in Kwadrant. Deze bakker is er echt eentje die een VAK uitoefent

Als jonge, enthousiaste ondernemer nam Jan Pieter Duin 15 jaar geleden deze bakkerij over van de heer Groot-Kormelink en zijn vrouw. Samen met drie medewerkers die destijds al bij deze bakker in dienst waren (en een aantal nieuwe gezichten) hebben zij de schouders er onder gezet en begonnen ze vol verwachting aan het avontuur. Al het brood en banket wordt op ambachtelijke wijze en volgens de hoogste kwaliteitseisen gebakken. Alle producten worden gemaakt met de beste ingrediënten. Duin gebruikt alleen goede grondstoffen en voegt geen middelen toe om de rijpingsprocessen te versnellen of om een langere houdbaarheid te krijgen. Brood krijgt gewoon de tijd om te rijpen en dat proef je. Voor gebak gelden dezelfde regels. Het gebruik van de allerbeste slagroom met natuurlijke ingrediënten maakt zijn gebak net even iets lekkerder. Het gebak moet ook de juiste uitstraling hebben. De eenvoudige regel ‘het moet lekker zijn’ is bij elk product het – belangrijke – uitgangspunt.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 18:00
08:30 – 18:00
08:30 – 18:00
08:30 – 20:00
08:30 – 18:00
08:00 – 17:00
Gesloten

bakker Jan Pieter Duin, Nieuwe Tielseweg 187, 4006 BH Tiel 0344 614467