Bruna: Inspireren in de wereld van lezen en schrijven

vlaglijn

 

logo Leerbedrijf excellent-Learn at work_zonder-jaartal klein

 

Klik hier om naar onze infopagina te gaan

 

Bruna Wennekes is inmiddels een vaste waarde binnen Winkelcentrum Kwadrant. Bruna is de meest inspirerende verwenwinkel op het gebied van lezen en schrijven. Een sterk landelijk onderscheidend merk met een lokaal gezicht.
top 10• Altijd de nieuwste boeken. Ons hoofdkantoor voorziet ons van de beste titels en met onze Top Torens tonen we u een selectie van de best verkopende boeken van dat moment.
• Een breed assortiment tijdschriften. Zoekt u een titel? Als een tijdschrift in Nederland wordt gevoerd kunnen we dit in ons assortiment laten opnemen. Uiteraard voeren wij de Tijdschrift Cadeaubon Bladcadeau.
• Een breed assortiment wenskaarten.
• Kantoorartikelen, computer-accessoires en cartridges.
• Educatief speelgoed, boeken en knutselartikelen voor de jeugd.
• Tabak
• Lotto en Krasloten.
• Staatsloten.
• Boekenbonnen, VVV Cadeaubon en diverse cadeauboxen.
• Ruilen en retouren bij 400 winkels in Nederland.

Hebben wij een boek niet op voorraad, dan is dit in 99% van de gevallen binnen drie werkdagen binnen.
En als we gesloten zijn bestelt u uw boeken op www.bruna.nl. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling in onze winkel af te halen op het moment dat het u het best uitkomt. Uiteraard hoeft pas afgerekend te worden als u besluit het boek daadwerkelijk mee te nemen. Ook in de winkel is het mogelijk een bestelling te plaatsen op bruna.nl. Wanneer direct leverbaar kan je bestelling de volgende dag al bezorgd worden, thuis, op elk adres in nederland of in de winkel. De keuze is aan jou!

 

Actie boeken NW 580vier maal per jaar brengen wij een nieuw assortiment voordeelboeken. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerde partij die inkopen bij de uitgevers. Naast de allernieuwste boeken bieden we op de manier ook een breed assortiment van zeer aantrekkelijk geprijsde boeken voor de jeugd en volwassenen.

 

logo Leerbedrijf excellent-Learn at work_zonder-jaartal kleinWij zijn een door het Kennis Centrum Handel erkent leerbedrijf voor de detailhandel opleiding tot en met niveau 4. Door het ROC Rivor Tiel zijn we aangemerkt als excellent leerbedrijf en we zijn voorkeur leerbedrijf van het Koning Willem 1 college in Den Bosch.

 

logo-postnl

Wij voeren een pakketpunt van Postnl. U kunt bij ons terecht voor postzegels en het verzenden van pakketten binnen Nederland en Europa. Voor vragen over post belt u met 0900-0906
– Wij kunnen geen kentekens op naam zetten.
– Wij kunnen geen post en/of pakketten van DHL, Kiala of Sandd verwerken.

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 tot 18:00
09:00 tot 18:00
09:00 tot 18:00
09:00 tot 18:00
09:00 tot 18:00
09:00 tot 17:00
Gesloten

Bruna Wennekes (8067), Nieuwe Tielseweg 163, 4006 BG tiel, 0344 635533 Bruna8067@wenmed.nl

 

Wij hechten aan kwaliteit en aan feedback van onze klant. Mocht u aanmerkingen of ideeën hebben voor ons om onze service of onze winkel te optimaliseren, dan nodigen wij u uit om dit vertrouwelijk naar ons terug te koppelen via: admin@wenmed.nl