EMTÉ. ook elke zondag open

Onze wekelijkse stuntaanbiedingen zijn al een reden op zich om onze winkel te bezoeken. Samen met de  ruim 20.000 laaggeprijsde artikelen weet u zeker dat u niets te veel betaalt. Naast de bekende merken is ons eigen huismerk Markant met honderden artikelen duidelijk aanwezig. En dat merkt u direct in uw portemonnee.

Ons assortiment

Uitgebreid ambachtelijk versassortiment

EMTÉ is al meerdere malen uitgeroepen tot de beste verssupermarkt van Nederland en dat is niet voor niets! Onze huisslager biedt namelijk volop kwalitatieve specialiteiten en bereidt deze op ambachtelijke wijze. Het groente & fruit assortiment is gevarieerd, vol van smaak en wordt dagelijks aangevoerd. Ons brood wordt iedere dag vers afgebakken in de winkel, en dat proeft u! Ook vers gesneden vleeswaren, zo uit de oven, of huisgemaakte filet american behoort tot de mogelijkheden. Bij EMTÉ koopt u kaas in alle soorten en smaken, vers voorgesneden, van het kaaswiel of voorverpakt. Ofwel, ons versassortiment biedt voor elk wat wils.

 

OKE budgetmerk

Ok€ budgetmerk

Voor het nieuwe budgetlijn Ok€ kunt u nu terecht bij EMTÉ. Een breed assortiment producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Speciaal geselecteerd voor onze prijsbewuste klanten. Onder het Ok€ merk vindt u ongeveer 200 basisproducten, variërend van wasmiddel tot kattenvoer en van diepvriessnacks tot filterkoffie. Kom snel kennis maken met dit wel heel voordelige assortiment.

 

De Tien van EMTÉ

De Tien van EMTÉ zijn tien producten waar we uitermate trots op zijn. Omdat ze onweerstaanbaar lekker zijn en dagelijks vers en met zorg voor u worden bereid. En omdat ze alleen bij EMTÉ verkrijgbaar zijn. Tien producten die wat ons betreft stuk voor stuk een 10 verdienen. En de prijs? Daar hoeft u De 10 niet voor te laten liggen. Probeer ze allemaal en laat u verrassen.

Lees hier welke producten behoren tot De Tien van EMTÉ

 

Vers

Lekker vers vlees
Wij geloven nog steeds in het ambacht van de slager, ook in de supermarkt! Want je hebt vlees en lekker vers vlees. En dat willen wij u presenteren in onze winkel, dag in dag uit. Niet voor niets is EMTÉ uitgeroepen tot beste slagerij van Nederland. Het vlees wordt vers bereid in de winkel en ligt gepresenteerd in onze schappen. Best bijzonder als u zich bedenkt dat in de meeste supermarkten de vakslager is verdwenen. Onze slager weet precies wat lekker en gezond is, dat ziet u en proeft u! Wilt u iets speciaals of een ambachtelijke bereidingstip? Wij vertellen u die graag!

 

 

Veilingverse groente & fruit

De kleurrijke en breed gesorteerde groente en fruit afdeling verwelkomt u bij elk bezoek. De lekkerste soorten fruit en allerlei groentesoorten van over de hele wereld worden speciaal voor u ingekocht en met zorg gepresenteerd. Steeds meer voorverpakt, omdat dat de kwaliteit langer garandeert en bovendien zeer hygiënisch is. Mist u desondanks toch iets, geef het door aan onze groente- en fruitspecialist. Hij of zij bestelt het direct voor u, zodat het meestal de volgende dag al voor u beschikbaar is.

 

 

Ovenvers brood & banket

Lekker brood wordt dagelijks in de winkel gebakken, de hele dag door. Wist u dat u bij ons tot sluitingstijd vers brood kunt kopen? Dan heeft het veel meer smaak en blijft het net even langer vers. Dat is waarom wij er voor kiezen om veel broodproducten in de winkel te produceren. Onze ambachtelijke bakker weet de kneepjes van het vak en dat proef je echt. Dus wilt u weer eens een krentenbol met de echte ambachtelijke smaak? Of banket om van te watertanden, zoals onze huisgemaakte chocoladebollen of heerlijke appelflappen? Het zit waarschijnlijk net in onze oven… en ook nog lekker voordelig!

Vers gesneden vleeswaren

De afdeling Vleeswaren is uitgekiend ingedeeld met een uitgebreid assortiment. Zoals hamsoorten uit de hele wereld, heerlijke droge worsten, ambachtelijke patés en ook smakelijke gegrilde producten, uit eigen oven. Vers voor u gesneden…daar mag u bij ons van uitgaan. Wilt u iets speciaals of even een stukje proeven? Aarzel dan niet om onze medewerkers om advies te vragen. Zij worden namelijk regelmatig bijgepraat over de nieuwste producten en hoe u deze het lekkerst kunt laten smaken!

 

Kaas vers van het mes
Kaas koopt u bij EMTÉ in alle soorten en smaken, vers voorgesneden, van het kaaswiel of voorverpakt. Hollandse en buitenlandse kazen, in alle leeftijden. Naast de traditionele jonge en oude soorten is er genoeg ruimte voor speciale kaassoorten. Extra aandacht is er voor ons eigen huismerk: Goudsche Waegh. Pure, Hollandse kwaliteit voor een scherpe prijs. En let u ten slotte ook op het assortiment tapasgerechten. Heerlijke hapjes!

 

 Vriendelijk

Wij zijn er voor u!

Wij doen graag iets extra’s. Hulp bij het inpakken van uw boodschappen? Wij staan voor u klaar! Is een hele bloemkool teveel? We snijden hem voor u doormidden. En mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met een product, dan ruilen we het om, of u krijgt zonder vragen uw geld terug. Dat ú tevreden bent, staat bij ons voorop, daarom helpen we u graag!

Altijd iets te proeven

Wij hebben altijd iets te proeven omdat we u graag laten kennismaken met onze heerlijke verse producten… en omdat het gewoon lekker is! Wilt u iets anders proberen… dat mag! Onze vakslager, warme bakker en groentespecialist hebben kennis van vers. Dus wilt u een bereidingstip, dan kunt u ook bij ons terecht.  Vraag het gerust!

 

Gezellige sfeer

Boodschappen doen is zoveel leuker wanneer u zich welkom voelt. In de winkels van EMTÉ heerst een gezellige en vriendelijke sfeer. Onze medewerkers zijn er speciaal voor u en daarom adviseren zij u graag, wijzen u de weg of maken gezellig met u een praatje. Het is voor ons belangrijk dat u zich in onze winkels thuisvoelt, vandaar dat in iedere EMTÉ een koffieautomaat staat. Hierdoor kunt u tijdens het winkelen genieten van een kopje koffie, cappucinno, thee of warme chocolademelk.

EMTÉ klantvriendelijkste supermarkt 2012

 

Vriendelijk personeel

Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord staat bij EMTÉ hoog in het vaandel. Wij willen namelijk dat u 100% tevreden bij ons de deur uitwandelt. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen, lossen eventuele problemen op en voorzien u van relevante productinformatie. Ook een koekje of plakje worst voor de kinderen, hoort er wat ons betreft gewoon bij! Niet voor niets zijn wij verkozen tot Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland!

logo Leerbedrijf excellent-Learn at work_zonder-jaartal kleinLeerbedrijf

Emte Kwadrant is en door het Kennis Centrum Handel erkent leerbedrijf voor de detailhandel opleiding.  Door het ROC Rivor Tiel zijn we aangemerkt als excellent leerbedrijf.

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00 – 20:00
08:00 – 20:00
08:00 – 20:00
08:00 – 20:00
08:00 – 20:00
08:00 – 19:00
12:00 – 19:00

 Emte, Nieuwe Tielseweg 157 4006 BH Tiel 0344 640630

 

 

 

 

 

 

logo Leerbedrijf excellent-Learn at work_zonder-jaartal klein