Huisregels

 

Daarnaast is niet toegestaan:
– Bedelen in of rond het winkelcentrum
– Ambulant verkopen zonder toestemming van de ondernemersvereniging
– Ophangen van aanplakbiljetten
– Achterlaten van zwerfvuil
– Overlast veroorzaken.
– Klimmen op winkelwagens
– Vernielingen aanrichten. Kosten die hieruit voortvloeien zullen worden verhaald

– In het winkelcentrum en in een aantal winkels worden camera-opnamen gemaakt. Deze beelden zijn rechtsgeldig als bewijs bij criminele daden van personen.

 

 

 

– De meeste winkels nemen deel aan het HBD project ‘Afrekenen met winkeldieven’ Dit betekent dat aan een winkeldief behalve de schade een vordering wordt opgelegd van € 181,00 voor gemaakte kosten en tijd.

 

– Diefstal, berovingen, bedreigingen, misdragingen, zakkenrollerij e.d. worden ‘beloond’ met een winkelcentrum-verbod. Dit betekent dat personen die zich hieraan schuldig maken gedurende 12 maanden geen toegang hebben tot het winkelcentrum en de daar omheen liggende trottoirs.
Overtreding van dit verbod wordt door de politie gezien als huisvredebreuk en deze mensen zullen worden vervolgd.

 

 

Enkele tips:

Enige jaren geleden hebben ook wij last gehad van zakkenrollers. De ervaring leert dat dit fenomeen overal ineens weer kan voorkomen. De ondernemers binnen Kwadrant adviseren u om goed op uw spullen te letten. Doe uw tas dicht en bewaar uw portemonnee op een veilige plaats.

 

In vrijwel alle winkels binnen het winkelcentrum kunt u pinnen.
Rondom het winkelcentrum vind u twee geldautomaten. Aan de Tuilstraat zit de ING automaat en op de hoek naast afhaalrestaurant Ip’s Garden zit de ABN geldautomaat. Voor zover wij weten zijn beide automaten uitstekend beveiligd tegen skimmen. Ook de pinautomaten in de winkels zijn over het algemeen gemarkeerd, waardoor ongeregeldheden met de automaat direct opvalt bij de medewerkers. Zorgt u er desondanks voor dat het onmogelijk is dat iets of iemand het intoetsen van uw pincode ziet en let goed op uw pas. Vergeet hem niet.