IP’s garden Beproefde kwaliteit en een nieuwe eigenaar

 

IP

 

Wisseling van eigenaar bij Ip’s Garden   ,,De smaak en service blijven hetzelfde”

TIEL – Even een Chinese maaltijd halen bij het afhaalrestaurant Ip’s Garden op Kwadrant is voor menig Tielenaar heel gewoon. Eigenaren Jolanda en Robin bieden veel keus en de klant kan letterlijk meekijken hoe de gerechten in de keuken worden bereid. Vriendelijk, hartelijk, gezellig en je kunt er op wachten. Maar Jolanda en Robin hebben besloten om hun ‘stokjes’ over te dragen. .

Ip’s Garden laat de bezoeker al jaren kennismaken met verfijnde specialiteiten uit de Chinese keuken, maar ook voor een gangbare Foe Yong Hai of Babi Pangang kan men hier uitstekend terecht. En rekening houden met diëten of voorkeuren is uiteraard geen probleem, want de gerechten worden voor het oog van de klant gemaakt en aanpassen kan altijd.

Jolanda: ,,We hebben zeventien jaar iedere dag weer met veel plezier gewerkt. Tijd voor vakantie zat er nauwelijks in, daar hopen we nu iets meer tijd voor te vinden. Onze klanten stonden uiteraard altijd op nummer één. Ik mis nu al die contacten, maar die komen we straks op een andere manier hopelijk ook wel weer tegen.”

Jolanda vertelt dat het realiseren van de open keuken bij Ip’s Garden een groot succes was. Zij had meer contact met haar man en de medewerkers in de keuken en iedereen kon zien waar de koks mee bezig waren. En als Jolanda dan er toch even tussenuit moest, nam Robin haar werk met gemak even over.

Toen ze voor zichzelf besloten hadden om een opvolger te zoeken voor Ip’s Garden, vertelden ze het tegen hun collega’s van Cafetaria Kwadrant. De eigenaren Lian Yu en Leon Guo vonden het heel jammer dat Jolanda en Robin hun stokjes over wilden dragen, maar wilden de zaak wel overnemen. Samen met Lina Da en en chef-kok Xing Hu zijn ze nu eigenaar, waarbij Lina achter de balie plaatsneemt en Xing het werk in de keuken verzorgt.

De dames vertellen dat ze al langere tijd met Jolanda meewerken, om de eigen frisse en vrolijke manier om klanten te binden over te nemen. Jolanda: ,,Wij vinden het heel erg belangrijk dat alles bij hetzelfde blijft. De keuken, het aanbod, maar ook de bediening en de service. Robin en ik laten het binnenkort echt los. Iedereen is nu zover dat het vanzelf moet doorlopen als voorheen. De klanten zullen het verschil niet mogen merken. Wij wensen onze opvolgers heel veel succes. Iedereen bedankt voor het altijd gestelde vertrouwen en een smakelijke voortzetting bij onze opvolgers.”

De nieuwe eigenaren vertellen dat de maandacties keurig iedere maand in De Stad tiel staan, dat het combineren van maaltijden op de menukaart ook geen probleem is. En ze vinden het heel leuk werken in de Tielse horeca.

Ip’s Garden, Nieuwe Tielseweg 191-193, Tiel. Telefoon 0344-626935.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
11:30 – 22:00
11:30 – 22:00
11:30 – 22:00
11:30 – 22:00
11:30 – 22:00
11:30 – 22:00

Ip’s Garden, Nieuwe Tielseweg 191, 4006BH, Tiel 0344-626935