Keurslager Arno Knobbout

Ambachtelijke slager met eigen worstmakerij

Slager Arno Knobbout is een vol-ambachtelijke slager waar het ambacht hoog in het vaandel staat. vrijwel alle worst en vleeswaren maken ze zelf in de moderne worstmakerij in Buren.

Slagerij Knobbout ontstond in 1945 in Erichem, in 1997 kwam de overname van een slagerij in Buren en vanaf 2010 is het bedrijf als Keurslager eveneens gevestigd in Kwadrant. De worstmakerij is een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf.  ‘we werken met de best mogelijke producten. Dit resulteert in het zeer regelmatig in de prijzen vallen bij de Nederlandse kampioenschappen met rookworst, gegrilde worst en hausmacher leverworst’ zegt Arno. Ook in 2012 zitten ze  weer bij de 10 genomineerde voor de beste worstmakerij   van Nederland.

Het vlees wat we verwerken en verkopen komt altijd van vertrouwde adressen van boeren uit de Betuwe, zodat we altijd weten waar ons vlees vandaan komt. Ook onze dagverse maaltijden worden hiervan gemaakt Naast de worstmakerij, is catering ook een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Kok , André van Dijk, maakt de mooiste en de lekkerste dingen;  van  hapjes, amuses en barbecues tot complete buffetten. Ook de drank, borden, bestek, tenten enz. kan Knobbout voor u verzorgen. Kortom alles is mogelijk.
Voor eerlijke, vertrouwde en zelfgemaakte producten moet u op kwadrant zijn bij keurslagerij Arno Knobbout.

Openingstijden:

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 17:00
Gesloten

Keurslager Arno Knobbout. Nieuwe Tielseweg 175, 4006BH Tiel 0344 631265