Marskramer. Alles voor het huishouden

We werken hard aan het samenstellen van het assortiment in onze nieuwe combiwinkel die eind mei zal openen

Door ziekte en een gebrek aan voldoende medewerkers is marskramer tijdelijk gesloten

 

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

 


Sinds 2008 is Marskramer gevestigd in winkelcentrum Kwadrant te Tiel. Eind 2017 zag het er naar uit dat hij net zoals vele andere marskramers en Blokkers zou worden gesloten. Met de overname van de winkel door de Bruna eigenaar blijft hij open.
In het nieuw te bouwen winkelcentrum Westlede  www.winkelcentrumwestlede.nl zal de Bruna en de marskramer als een gecombineerde winkel verder gaan. Tot die tijd blijft hij zelfstandig bestaan binnen ons winkelcentrum.

De Marskramer zit inmiddels 12 jaar in Kwadrant en de mensen uit Tiel en omgeving weten de weg naar Marskramer te vinden.
Het assortiment van Marskramer is zeer veelzijdig en sluit goed aan bij de huidige trends

Naast het uitgebreide assortiment aan huishoudelijke artikelen  bied Marskramer nog veel meer. Denk daarbij aan woon accessoires en cadeau artikelen die voor zowel de grote als de kleine beurs geschikt zijn.

SPEELGOED
Nieuw bij Marskramer is een assortiment Speelgoed. Ook de jeugd en voor cadeau voor baby of jeugd kunt u nu nog beter bij ons terecht.

 

Marskramer zorgt voor de aankleding bij u thuis.
Het hele jaar door en dus ook tijdens de diversen feestelijke dagen. Kerst, pasen, Suikerfeest, enz, Marskramer zorgt voor de benodigde artikelen om uw huis aan te kleden. Tijdens deze dagen richten wij onze winkel in met artikelen die hier speciaal op afgestemd zijn. Ook tijdens Valentijn en Halloween worden speciaal daarvoor geselecteerde artikelen aangeboden.

Openingstijden:

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Gesloten

Marskramer. Nieuwe Tielseweg 167, 4006 BG Tiel 0344 626318