Pets place; De beste vriend van je dier

Pets banner
Klik hier om naar ons assortimens-nieuws te gaan

 

 

 Pets Place is met ongeveer 180 winkels de grootste dierenwinkel-keten van Nederland. Het hoofdkantoor in Ede bewaakt de prijzen en het assortiment en verzorgt de beste afspraken met leveranciers. 2012 wordt een bijzonder jaar: dan start de webshop www.petsplace.nl en er is natuurlijk dat dubbele jubileum. ‘Wij vieren naast 40 jaar Kwadrant ook ons tienjarige bestaan als Pets Place Tiel, maar we staan niet stil. Door een nieuw concept  kunnen we nóg beter werken volgens het principe van de Vier B’s’, zegt John Steenbekkers enthousiast. Inmiddels is ook de webshop online

BESTE ASSORTIMENT
Standaard is er altijd een ruim assortiment waarvan een aantal artikelen in elke winkel aanwezig zijn. In 2012 kwam er een nieuw assortiment halsbanden en riemen, kussens en manden voor de hond. Voor de kat staat een nieuw assortiment speeltjes en manden gepland en de konijntjes kunnen dit voorjaar naar buiten in hun nieuwe buitenhok.

BESTE ADVIES
Met zo’n groot, steeds vernieuwend assortiment, volgen de winkeliers regelmatig de cursussen op de Pets Place Academie, zodat de klanten ten alle tijden goed advies krijgen. Nieuwtjes leest de consument in het gratis magazine Liefdier dat elke drie maanden in de winkel ligt.

BESTE SERVICE
Het is mogelijk om aangekochte artikelen te ruilen of terug te brengen, een voordeel van zo’n ‘keten’.  Wel met de kassabon uiteraard en in de originele verpakking. Dit is ook mogelijk met een artikel dat in een andere Pets Place winkel is gekocht. Wel geldt dat het een artikel moet zijn uit het kernassortiment.

BESTE PRIJS
Pets Place scant voortdurend de markt af om er op toe te zien dat de artikelen voor een juiste prijs in de schappen staan. Om het nog interessanter te maken komt er elke 14 dagen een folder uit, waarin hele scherpe prijzen aangekondigd worden én nieuwe artikelen gepresenteerd.
De klant kan het in de webwinkel gekochte artikel thuis laten bezorgen, maar ook ophalen in de winkel. Ook start Pets Place met een nieuw spaarsysteem voor trouwe klanten. ‘We zijn klaar voor de toekomst en nodigen iedereen uit voor een bezoek aan winkel of  webshop!’,

 

Openingstijden:

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 20:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
12:00 – 17:00

Pet Place, Nieuwe Tielseweg 171, 4006 BG Tiel 0344 61790713160_facebook_logo

volg ons op facebook